Thursday, May 7, 2015

Ζητείται Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης

1. Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στον νομό Κοζάνης, με σκοπό τη διενέργεια- γνωμάτευση υπερηχογραφημάτων, triplex και τη γνωμάτευση εξετάσεων μαστογραφίας, ακτινογραφιών.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : 
hr@euromedic.gr

2. Ζητείται ειδικευμένος Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στον νομό Καβάλας, με σκοπό τη διενέργεια- γνωμάτευση υπερηχογραφημάτων, triplex και τη γνωμάτευση εξετάσεων μαστογραφίας, ακτινογραφιών.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : hr@euromedic.gr

Iατρός για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο



Ζητείται ιατρός άνευ ειδικότητας για συνεργασία με ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο στην περιοχή του Πειραιά.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : hr@euromedic.gr

Sunday, May 3, 2015

Ακτινολογία φιλική για τα παιδιά...

Το να κάνεις οποιαδήποτε ιατρική πράξη μπορεί να είναι πολύ στρεσογόνα εμπειρία για τα παιδιά. Το άγχος δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στο παιδί αλλά και στους επαγγελματίες υγείας που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας την εξέταση. Αρκετά νοσοκομεία και ακτινολογικά τμήματα βρήκαν τρόπους να αποσπούν επιτυχώς την προσοχή των παιδιών.. 
Copyright © 2014 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ - RADIOLOGY NEWS