Tuesday, January 10, 2012

EUROSON SCHOOL 2012 Ultrasound Elastography



Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική & τη Βιολογία οργανώνει το EUROSON SCHOOL στις 21 και 22 Ιανουαρίου, στo ξενοδοχείο Crowne Plaza. Έχουμε σκοπό να εστιάσουμε στις καινοτομίες που έχει να προτείνει η Υπερηχογραφία σήμερα, όπως αυτές εμφανίζονται στις διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες που την χρησιμοποιούν. 


Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα εμπόδια στην διεκπεραίωση αυτού του επιστημονικού και εκπαιδευτικού στόχου, επιμένουμε στην πραγματοποίηση αυτού του Συνέδριο και ζητάμε την ενεργό παρουσία και συμπαράστασή σας. Η Ελληνική Εταιρία Υπερηχογραφίας έχει προσκαλέσει στο EUROSON SCHOOL τα περισσότερα επιφανή ονόματα της Υπερηχογραφίας σε όλα της τα διαγνωστικά πεδία και ομιλητές από τα μεγαλύτερα ερευνητικά εργαστήρια στον κόσμο που αναφέρονται στην Υπερηχογραφική Ελαστογραφία και τη Θεραπευτική Υπερηχογραφία.
Κεντρική θέση στην Ημερίδα έχουν η Ελαστογραφία και η Θεραπευτική Υπερηχογραφία. Σκοπός του EUROSON SCHOOL είναι η εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση των γιατρών που συμμετέχουν ώστε να είναι έτοιμοι για άμεση εφαρμογή των νέων Υπερηχογραφικών μεθόδων. Στο Πρακτικό Μέρος που συνοδεύει κάθε Θεματική Ενότητα του Προγράμματος, έχει δοθεί προτεραιότητα στην παρουσία των Υπερηχογράφων που διαθέτουν τις νέες τεχνολογίες, ειδικευμένων γιατρών στις τεχνικές αυτές και ειδικευμένων στελεχών των εταιρειών που παράγουν τα νέα υπερηχογραφικά μηχανήματα.
Η ευελιξία, η Υπερηχογραφική καθοδήγηση της Ελαστογραφίας και η προσθήκη της νέας Ελαστογραφικής σημειολογίας, ισχυροποιούν την θέση της Υπερηχογραφίας στα διαγνωστικά πρωτόκολλα.
Σας καλωσορίζουμε σ’ αυτή την παραγωγική συνάντηση Ιατρών, Φυσικών, Βιο-ιατρικών μηχανικών, που συνθέτουν τη γνώση και την εμπειρία τους στις καινοτομίες της Υπερηχογραφίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ - RADIOLOGY NEWS