Sunday, April 19, 2015

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας



Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας, Αγγειοακτινολογίας & Νευροακτινολογίας σας προσκαλούν να συμμετέχετε στις εργασίες του 7ο Πανελληνίου Συνεδρίου Επεμβατικής Ακτινολογίας.

Το Συνέδριο θα γίνει στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Παρασκευή 15 Μαΐου έως Κυριακή 17 Μαΐου 2015.
Μπορείτε να εγγραφείτε στο Συνέδριο, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας (http://www.epemvatiki.gr) είτε με την αποστολή της φόρμας εγγραφής και κατάθεση στον τραπεζιτικό λογαριασμό της εταιρείας, είτε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στη Γραμματεία της Εταιρείας.

Ειδικευμένοι Ιατροί
40 Ευρώ
Ειδικευόμενοι Ιατροί
20 Ευρώ
Τεχνολόγοι – Ακτινολόγοι, Νοσηλευτές, Φοιτητές
Δωρεάν
Οι ελεύθερες ανακοινώσεις του Συνεδρίου θα είναι μόνο προφορικές. Για την υποβολή περιλήψεων προς αξιολόγηση, παρακαλείσθε όπως ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες, που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της http://www.epemvatiki.gr
Η προθεσμία υποβολής των εργασιών είναι η 8 Μαΐου 2015.
Η υποβολή των εργασιών γίνεται ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Συνεδρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dkelekis@med.uoa.gr, με θέμα: «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ – 7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ».
Υπεύθυνη για την παραλαβή των ελεύθερων ανακοινώσεων είναι η Γραμματέας της Εταιρείας κα. Κατερίνα Μεταξάκη με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλέφωνο 210 7258550.

0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ - RADIOLOGY NEWS